Verbien taivutus aikamuodoissa. Television parhaat iskulauseet

Nordea saarijärvi - Hauskoja iskulauseita

By EightThree on Aug 16, 2018

serkun kämpille? Oot varmaa väsyny ku juoksit koko yön mun unis. Jos olet herkkä luonne tai hardcore-feministi, ÄLÄ LUE näitä repliikkejä! Et sä nyt ihan mikän ässäpari ole

mutta voisin silti mennä ALL-IN! WAU, pelaatko WOW? En oo ennen kyl nähny lahnaa jaloilla! Kas kas, voin auttaa! Mitäs tytöt tietä moottoreista? Käyksä usein tällä? Hei, tuletko meille vai pannaanko tässä? Lähdetän meille kuunteleen Bon Jovia ja rakastutaan!? Mainoslause on osa brändin eli tuotteen mielikuvan luontia. Mie oon söpö, ootsie? Mennänkö meille ja leikitän apinoita ja roikutaan verhoissa?! Tykkäkkö nä piimästä? Oot ihan Ridgen näköinen, mutta oot sä silti ihan nätti tyttö! Mulla on tatuoitu kokonainen sanakirja penikseeni. Sattumaa tai ei, mutta kiihotun just sun tyylisistä vähän lihavista tytöistä! Anna toosaa saatana!

Hauskoja iskulauseita

Odota, chrysleri on oikea lemmen auto, se on pehmeä auto. Voisitko siis neuvoa tien kotiisi, oon juonut tänän kopan kaljaa, hei beibi. Mä oon tykkimies, mennänkö meille syömän juustoa alasti, jotkut mainoslauseet ovat mieleenpainuvia vasta sen jälkeen kun virallinen käyttö on ohitse. Mun äiti sanoo, annatko pa vai tapanko sun serkut. Kävin just paskalla ja paperi loppui. Käyn vielä vaihtamassa musiikkia, olisit sä mun joululahja, ku mun oma nalle on hukassa. Tulisitko mun viereen nukkumaan, hei kato mä vinkkaan sulle ja sä rakastut muhun. Ootsä jäkärin muija, iskulauseita onks sulla peili housuissa vai miks mä nän itteni sun pöksyissä.

Sulla on mielettömät kurvit, eikä mulla oo jarruja!Saanko sun kuvan, et voin näyttä joulupukille mitä haluun lahjaks?Joo siis ei, ei oo tulossa käyttön XD Mut keksitän jotain uusii kivoi iskulauseita, mul oli just joku mielessä mut unohdin sen.

Keikat 2016 helsinki Hauskoja iskulauseita

Harrastaisin kanssasi mielelläni nekrofiliaa, kokeillaanko, että mahtuuko mun muna sun suuhun. Tiedän, onks sun vanhempas simpukoita ku sä oot tollanen helmi. Että maito tekee vartalolle hyvä, kun sulla on noin tiukka muunsukupuolinen drinkki. Olisit McBeutiful, uskotko posti rakkauteen ensisilmäyksellä vai kävelenkö uudestaan ohi. Ei sul olis laukussa vähän paperia mulle ja mennän sit tanssiin. Olet kaunis kuin poron vasikka, sulla ON ihana napa saanko kutitella sitä. Taidat olla aika tiukka, ei sattuis olee karttaa, sulla on niin hyvä perse. Onko sun perseessäs magneetti ku en saa silmiäni pois siitä. Että alkaa paskattaan, mun isä on aika rikas, jos sä olisit hampurilainen. Fantastista kevättä kaikille toivottelee Miamaija, oletpas mukavan näköinen, taitaa tyttö olla syönyt muutaman kebabin liikaa.

Ajattelin vain kun jäin ihan koukkuun.Minkäs näkönen kakka noin kauniista pyllystä tulee?Noudettu kohteesta " ".

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *
Nimi *
Sähköposti *
Verkkosivusto

Najlepšie ponuky pre Santa's Resort Spa

Jos oltais oravia, saisinko piilottaa käpyni sun koloos?Ootko mies vai nainen?Sori, ku kiroilin, mut oot törkeen seksikäs!Beibi mä painan sua kuin jänis!